Rodiče vítáni

Krásné prázdniny!

Vážení a milí rodiče, naše dětičky,
děkujeme za nádhernou účast na naší slavnosti, děkujeme moc za krásné květiny, za dárečky, děkujeme moc za Vaše milá slova! Opravdu máme z toho velkou radost!
Jsme smutní, že nás opouští naše Berušky a Včeličky, naši předškoláčci, čím jsme starší, tím je pro nás vzájemné loučení těžší! U vstupních dveří do Berušek si všimněte TABLA PŘEDŠKOLÁKŮ!
Poslední společný den jsme si užili při DISKOTÉCE na zahradě u Mravenečků a trochu jsme si také zamlsali se zmrzlinou.Vše uvidíte ve fotogalerii!
Přejeme Všem dětem, rodičů, prarodičům, sourozencům jen to dobré a hlavně štěstí na DOBRÉ LIDI, protože když je vůle, chuť a čas, DOKÁŽEME ZÁZRAKY!
Mějte se rádi!
P.S.
Děti jsou od zítra stále ve svých třídách, pouze Veverky a Ježečci z Pampelišky budou v Motýlcích, oranžový pavilon. Nezapomínejte, prosím, na kšiltovky a děti trochu namazat krémem, aby se nespálily.
V Dokumentech naleznete zápis z informativní schůzky pro nové děti, novinka i pro stávající děti – přes prázdniny dětem vytvořit Portfolio dítěte – vyzdobit, pokreslit…šanon, s kapsami…s fotkami rodiny…budeme vkládat pracovní listy…a hlavně bude sloužit ke komunikaci, ke spolupráci s Vámi, k Pedagogické diagnostice – bude zde vidět vývoj dítěte za celou dobu docházky do školky. Při podzimních prázdninách děti Portfolio dostanou domů, opět doplníte fotkami… Při konzultačních hodinách pohovoříme nad výsledky dítěte. Fantazie, tvořivost…vše je na Vás! Dítě si přinese do školky kousek domova!
Na informativní schůzce vznikla Rada školky (zapojení do plánování aktivit, do vzdělávacího procesu, pomoc….spolupráce = prostředníci mezi školkou a rodiči), pokud máte zájem o zapojení, kontaktujte, prosím, do konce týdne p. učitelku Áju z Mravenečků.
Rozdělení dětí do tříd na nový školní rok se dozvíte na Dni otevřených dveří  27. srpna 2020 od 9:30 – 11:30 a 13:30 – 15.30 hodin. Opět budou 2 třídy předškoláků, Berušky a Včeličky + předškoláci v Pampelišce. Budu se snažit netrhat kolektivy, ale ne vždy to bude možné.
Nezapomeňte, že v Beruškách visí logopedické vyšetření – DEPISTÁŽ – na nový školní rok – pro stávající děti 31. 8., pro nové děti 21. 9. 2020.
Užijte si báječné prázdniny, a hlavně se nám v pořádku vraťte, když pošlete pohled, budeme moc rádi, když děti přinesou kamínky, mušle a šišky…bude to ještě lepší!
Máme Vás rádi!
Za kolektiv našich školek Mgr. V. Kunická, ředitelka školy

Copyright © 2024 MŠ Sluníčko