Rodiče vítáni

Týden od 24. 6. do 28. 6. 2024 Máme rádi zvířata

Tento týden jsme se věnovali zvířatům. Zjistili jsme, jaká zvířata žijí v různých částech světa, poznávali jsme biomy. Ty si děti dle svého výběru i nakreslily. Také jsme dětem předali ocenění za celoroční projekt Se Sokolem do života. A společně jsme si vysvětlili, jak se o prázdninách chovat bezpečně, aby se nám nic nestalo.

Jinak jsme před prázdninami hráli spoustu oblíbených her dětí, dělali jejich nejoblíbenější činnosti, trávili jsme horké letní dny u potoka, připravovali jsme si osvěžující nápoje z bylinek z naší zahrádky. Během týdne děti ochutnávaly i zeleninu, kterou si na jaře zasadily. Protože nám na záhonku už zbyly jen dýně, předpokládám, že byla moc dobrá.

Takto jsme si poslední společný veverčí týden moc užili. V pátek jsme se rozloučili před prázdninami úplně. Na zahradě jsme si dali zmrzlinu, udělali si diskotéku a Andrejka s Meliskou nakreslily dětem krásné obrázky na obličej.

Moc děkujeme za celoroční spolupráci a rok strávený s našimi úžasnými Veverkami. Ty udělaly za tento rok neskutečné pokroky a máme z nich velkou radost. Tímto se s vámi loučíme a přejeme Vám to nejkrásnější léto.

Za tým Veverek

Anežka

Copyright © 2024 MŠ Sluníčko