Rodiče vítáni

Máme rádi zvířata 24. 6- 28. 6. 2024

V pondělí jsme si povídali, jaká zvířata žijí v ZOO. Děti vyráběly zvířátka, kde si procvičily jemnou motoriku (trhání papíru, dělání kuličky z krepáku). Rozřazovaly, kde jaká zvířátka bydlí a co jedí.

V úterý nás čekal celodenní výlet do Nespek. Pro děti byl už jen zážitek linkový autobus. Navštívili  jsme místní školku Kolečko, kde nás přivítala paní ředitelka. Dali jsme si svačinku a potom jsme se vydali prozkoumat místní zahradu. Byla pro nás připravená překážková dráha,  při které jsme se pěkně protáhli. Pokračovali jsme na návštěvu k bývalé tetě Daně, kde jsme si nechali batůžky a vydali jsme se zchladit do řeky Sázavy. Děti sbíraly škeble a ulity. Poté, jsme si došli na oběd do místní restaurace, kde nám uvařili kuchaři výborné kuře na paprice.  Teta Dana pro nás měla připravené malé občerstvení v podobě perníku s lentilkami. Odměnou byla zmrzlina, kterou si snědli už v MŠ.

Ve středu nás čekalo přespání ve školce. Pro děti bylo připraveno spousta zážitků. Nejdříve nás čekala diskotéka, potom hráli učitelé dětem pohádku O kohoutkovi a slepičce. Udělali jsme si piknik v trávě a jedli pizzu. Večer nás čekala Pohádková stezka plných úkolů. Navštívili jsme pana krále s princeznou, která poztrácela korále, Saliho s příšerek s.r.o, kde jsme skládali slova. Potom jsme přeskočili do Ledového království, kde na nás čekala Elza a děti odfukovaly sněhové koule, aby se dostaly k pokladu a pak jsme se vydali za čarodějem, kterému se pomíchali obrázky. A pak už hurá do peřin. I když pro některé děti to bylo úplně první přespání od rodičů mimo domov, tak to všichni zvládli na jedničku.

Ve čtvrtek jsme si užívali předposlední den hraním s kamarády.

V Pátek jsme si užívali poslední  školkový den, tancovali jsme, lízali zmrzlinu a užívali krásného počasí.

Přejeme krásné prožití prázdnin a mnoho zážitků.

Předškolákům krásný vstup do nové životní etapy.

Všem moc děkujeme za spolupráci.

Hanka, Pavlínka a Alenka

Copyright © 2024 MŠ Sluníčko