Rodiče vítáni

Týden 10. – 14.10. 2022 Zamykání lesa

Druhý týden s tématem Zamykání lesa byl plný nových zážitků. V pondělí děti potěšilo vystoupení Cirkusu Adonis s podnázvem Opičí cirkus. Děti se smály a bavily. Všechny děti byly moc hodné a pozorné, některé z nich byly dokonce součástí vystoupení a vykouzlily paní učitelkám kafíčko. V úterý nás navštívila paní Vítková. Vyráběli jsme s ní ozdobené květináče a zvířecí zápichy. Celé výtvarné dopoledne jsme si moc užili. Do konce týdne jsme květináčky naplnili nalezenými podzimními přírodninami. Ještě jednou paní Vítkové moc děkujeme. Ve středu jsme v rámci badatelské vycházky s dětmi udělali „Lesní výstavu“ nalezených pokladů, kterými byla mimo jiné průsvitná kůra, houby, zajímavé květy, ulity, žaludy a dokonce jedna ponožka.
Velkým dnem pro nás všechny byl pátek – den brigády. Vše začalo již ve středu a ve čtvrtek, kdy manželé paní učitelek zbrousili lavičky a všichni jsme doufali v dobré počasí.
V pátek pak paní učitelky venkovní lavičky natřely a rodiče se vrhli na vnitřní stoly a lavičky, na kuchyňku. V neposlední řadě tatínci měli zpočátku zamotanou hlavu z nového hmatového chodníku, který se jim na závěr náramně povedl. Celé odpoledne se všemi jsme si moc užili a těšíme se na další společné akce. Děkujeme všem!!!
Tým LMŠ

Copyright © 2024 MŠ Sluníčko