Rodiče vítáni

ZAHRADNÍ SLAVNOST 2020 – ZMĚNA

Vážení rodiče,

zasílám důležité informace týkající se dnešní slavnosti!
Vzhledem k nepříznivému počasí a podmáčené louce se naše Zahradní slavnost a Rozloučení s předškoláky přesouvá do sálu Kulturního domu v Kostelci u Křížků 73, součástí je restaurace Na Kalifáči, kde si budete moci zakoupit občerstvení.
Pohoštění, které jste přinesli do školky pro děti zkonzumují dětičky dnes a zítra ve školce. Veliké poděkování paní starostce Petře Francové a Ladě Klimentové za rychlost, vstřícnost a ochotu pomoci nám!
Již včera jsem obdržela zprávu, že ze zdravotních důvodů dva členové Hudby Hradní stráže a Police ČR nemohou přijet, dnes ani ostatní členové, ozvučení nám proto zajistí zvukařský mistr – amatér Mirek Dvořák, zvaný ,,KISSÁK“. Moc děkujeme!
Organizace dnešního odpoledne, zodpovědnost za děti – Od 15 hodin můžete vcházet do sálu, bude pro Vás připraveno 160 židliček. Veverky a Ježečci se z Pampelišky přesouvají s rodiči,

Odvoz dětí ze Sluníčka linkovým busem – 1. sk. Včeličky a Berušky – ve 14:49, Motýlci a Mravenečci v 15:20 hod. Pokud si děti chcete odvést sami, určitě budeme rádi. Do vystoupení každé třídy máme odpovědnost za děti my, po vystoupení si děti přebírají rodiče.
Děkujeme moc za spolupráci!

Těšíme se na Vás!
Začátek v 15:30 hodin.

Za celý kolektiv Mgr. Václava Kunická, řed. školy

 

Copyright © 2024 MŠ Sluníčko